Schab bez kości wędzony.

Uwędzony schab bez kości, bardzo smaczny. Wędzony w garnku na zrębkach olcha/brzoza.Surowiec:schab bez kości, obrobiony z błon i narostów 2,3 kg.Solanka:1 litr wody12 dag peklosoliopcjonalnie 15 gram cukru.nastrzyk mięsa 280 ml solankiPrzyprawy do solanki:połamane liście laurowe 10-12 liściziele angielskie 20 ziarenczosnek pół główki (pokroić w kawałki, nie...
Najnowsze przepisy
Pesto to wszechstronny dodatek do makaronów, sałatek, ryb... ⇖ 27
Poznaj mój przepis na naleśniki z parówką, ogórkiem i... ⇖ 15
Schab w sosie śliwkowym z patelni – rodzinny obiadKlasyk... ⇖ 23
Soczysty kurczak pieczony z ziemniakami Kolejny przepis z... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 211
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 250
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 160
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 171
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1422
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 612
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 526
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 486
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 442
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 432
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 429
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 400