Najnowsze przepisy
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 10
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 29
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 26
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 21
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 66
Schab wędzony
Uwędzony wieprzowy schab bez kości. Wędzony metodą garnkową na zrębkach olcha/buk w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 40 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości 1 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1 litrpeklosól 60 gramcukier 10 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18 ziarenczosnek...
Przepisy z bloga
Kurze jajka usmażona na sadzone podane z ziemniakami i... ⇖ 51