Schab wieprzowy bez kości, wędzony, podpiekany.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/02/schab-wieprzowy-bez-kosci-wedzony.html
Uwędzone kawałki schabu bez kości. Wędzone metodą garnkową na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 20 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości, błon i narostów 1,5 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1 lpeklosól 65 gramcukier 15 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18...
Najnowsze przepisy
Wyobraź sobie poranek bez konieczności dotykania brudnymi... ⇖ 5
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 10
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 315
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 348
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 253
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 263
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2111
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 892
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 878
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 636









































