Najnowsze przepisy
Zoo Aquarium w Madrycie przygotowuje się na przyjęcie... ⇖ 2
Przepis na pyszny sernik bez pieczenia. To proste ciasto z... ⇖ 30
Prosty przepis, na pyszne smarowidło do chleba, poszarpane... ⇖ 28
Artykuł sponsorowany Zanim otworzysz swoją pierwszą... ⇖ 13
Pokochasz te deserki karpatka z owocami, ponieważ łączą... ⇖ 23
Kurczak po grecku to pyszna alternatywa dla tej znanej... ⇖ 39
Schab wieprzowy bez kości, wędzony, podpiekany.
Uwędzone kawałki schabu bez kości. Wędzone metodą garnkową na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 20 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości, błon i narostów 1,5 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1 lpeklosól 65 gramcukier 15 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18...
Przepisy z bloga
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 66
Kurze jajka usmażona na sadzone podane z ziemniakami i... ⇖ 51