Schab wieprzowy bez kości, wędzony, podpiekany.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/02/schab-wieprzowy-bez-kosci-wedzony.html
Uwędzone kawałki schabu bez kości. Wędzone metodą garnkową na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 20 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości, błon i narostów 1,5 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1 lpeklosól 65 gramcukier 15 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18...
Najnowsze przepisy
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 7
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 7
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 19
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 18
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 308
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 340
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 242
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 254
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1326
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1039
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 867
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 839
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 392









































