Schab wieprzowy bez kości, wędzony, podpiekany.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/02/schab-wieprzowy-bez-kosci-wedzony.html
Uwędzone kawałki schabu bez kości. Wędzone metodą garnkową na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 20 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości, błon i narostów 1,5 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1 lpeklosól 65 gramcukier 15 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18...
Najnowsze przepisy
Kurczak z ryżem – klasyczny, codzienny obiad, który dla... ⇖ 12
Zachwycające eklerki domoweDziś miałam ogromną ochotę... ⇖ 15
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 13
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 12
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 13
Rumiane placki z gotowanych ziemniaków zawsze kojarzą mi... ⇖ 21
Pieczone pierożki z piekarnika z duża ilością farszu to... ⇖ 139
Przepyszny bezglutenowy chlebek na słodko bazuje na... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 308
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 340
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 241
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 253
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1030
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 839
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 822
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 743
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 447
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 360
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 342









































