Schab wieprzowy bez kości, wędzony, podpiekany.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/02/schab-wieprzowy-bez-kosci-wedzony.html
Uwędzone kawałki schabu bez kości. Wędzone metodą garnkową na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 20 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości, błon i narostów 1,5 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1 lpeklosól 65 gramcukier 15 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18...
Najnowsze przepisy
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 21
Szybkie i efektowne przekąski na Sylwestra, które zrobisz... ⇖ 21
Artykuł sponsorowany Współczesny styl życia sprawia,... ⇖ 18
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 24
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 36
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 385
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 406
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 303
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 316
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3607
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2297
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1651
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 919
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 870
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 836
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 783









































