Mamy 179417 przepisów na 558 blogach.

Wyświetlono: 3 razy

Schab wieprzowy bez kości, wędzony, podpiekany.

Schab wieprzowy bez kości, wędzony, podpiekany.

Uwędzone kawałki schabu bez kości. Wędzone metodą garnkową na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 20 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości, błon i narostów 1,5 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Babka ziemniaczana „Blacharz”

Babka ziemniaczana „Blacharz”

Przepyszna babka ziemniaczana w moim regionie nazywana blacharzem.... ⇖ 1749

buddha bowl #zerowaste

buddha bowl #zerowaste

Dzisiaj wrzucam post, dzięki któremu chciałabym was zmotywować do... ⇖ 1

Zupa diabelska

Zupa diabelska

Pikantna zupa, która wspaniale rozgrzewa i przeczyszcza drogi... ⇖ 13

Schab  pieczony w boczku

Schab pieczony w boczku

Kolejna wędlina w moim wykonaniu,tym razem bez wcześniejszego... ⇖ 21

Najłatwiejsza babka...

Najłatwiejsza babka...

Witam Kochani, zapraszam Was dziś na przepyszną i bardzo łatwą... ⇖ 50

Zbiór przepisów na...

Zbiór przepisów na...

Święta tuż-tuż ???? Zapewne zastanawiacie się już, co... ⇖ 28

Sałatka kwiaty bzu

Sałatka kwiaty bzu

Francuska sałatka kwiaty bzu,zachwyci kompozycją smaku i efektownym... ⇖ 48

Jak umyć okna, aby...

Jak umyć okna, aby...

Aby nasze okna były czyste i pięknie błyszczały, możemy wymyć... ⇖ 11

Tarta z czosnkiem...

Tarta z czosnkiem...

Czasami człowieka dopada faza i nie ma na to mocnych. Tak jest... ⇖ 11

Pulpeciki z ciecierzycy...

Pulpeciki z ciecierzycy...

Uwielbiam bezmięsne potrawy, jak i warzywa strączkowe. Ciecierzycę... ⇖ 4

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM