Schab wieprzowy bez kości, wędzony, podpiekany.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/02/schab-wieprzowy-bez-kosci-wedzony.html
Uwędzone kawałki schabu bez kości. Wędzone metodą garnkową na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 20 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości, błon i narostów 1,5 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1 lpeklosól 65 gramcukier 15 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18...
Najnowsze przepisy
Sylwestrowy drink z żurawiną to propozycja na spokojny... ⇖ 5
Delikatna, puszysta i pełna smaku focaccia z dodatkiem... ⇖ 7
Kentucky Gold – prosty domowy sos, który pasuje do wielu... ⇖ 13
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 20
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 389
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 411
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 306
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 323
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3781
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2346
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1682
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 944
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 915
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 852
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 805









































