Najnowsze przepisy
Z cyklu obiad na szybko. Zapiekanka na cieście francuskim... ⇖ 2
Sałatka z selerem, serem wędzonym i kukurydzą.Najlepsza... ⇖ 3
Świat mody rządzi się swoimi prawami. Granice między... ⇖ 11
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 23
Schab wieprzowy bez kości wędzony podpiekany.
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku na zrębkach olcha/buk.Surowiec:1,7 kg schabu bez kości, błon i narostówPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Dodatki do solanki:woda 1 lpeklosól 65 gramcukier 15 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18 ziarenczosnek pół główki (nie obierany)Wykonanie solanki:W 250 ml wody zagotowujemy liście...
Przepisy z bloga
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 57
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 64
Kurze jajka usmażona na sadzone podane z ziemniakami i... ⇖ 51