Najnowsze przepisy
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 16
Surówka z kapusty pekińskiej Dziś zostawiam Wam przepis... ⇖ 24
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, dlatego dzisiaj... ⇖ 31
Idealnie byłoby, gdyby danie było z makaronem lolli, ale... ⇖ 29
Zapraszam cię dzisiaj na pyszny obiadek, taki który... ⇖ 24
Siekane kotlety z kurczaka – prosty i pyszny przepis na... ⇖ 30
Schab wieprzowy bez kości wędzony podpiekany.

Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.Surowiec:2,5 kg schabu bez kości, błon i narostówPeklowanie na mokro (według tabeli Dziadka):ilość dni peklowania 4.Dodatki do solanki:woda 1 lpeklosól 130 gramcukier 22 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18 ziarenczosnek pół główki (nie obierany)Wykonanie solanki, peklowanie:W 250 ml wody zagotowujemy liście laurowe, ziele angielskie i pokrojony w plasterki czosnek. Po zagotowaniu parzymy 15 minut i...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 162
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 192
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 128
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 258
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 78
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 70
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 62
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 60
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 59
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 58
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 57
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 53