Najnowsze przepisy
Puszyste i delikatnie słodkie placuszki drożdżowe z... ⇖ 18
Tkanka tłuszczowa, choć często postrzegana jedynie jako... ⇖ 12
Szakszuka z fasolą to nietypowe, ale niezwykle smaczne i... ⇖ 14
Szparagi z boczkiem to pomysł na szybkie i smaczne danie,... ⇖ 16
Dziś przepis na kotleciki z mięsa mielonego zapiekane w... ⇖ 14
Ograniczenie spożycia soli to temat, który zyskuje na... ⇖ 15
Schab wieprzowy bez kości wędzony.

Kolejny wędzony schab środkowy, wieprzowy bez kości.UWAGA!!! Wędzony metodą garnkową 3 godziny na zrębkach olcha.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości 1,1 kgPrzyprawy:czosnekliście laurowe 6ziele angielskie 10 ziarenpeklosól 57 gramcukier 10 gramPeklowanie na mokro:Według tabeli Dziadka ilość dni peklowania 4.W 250 ml. wody gotujemy 5 minut pokrojony czosnek (czosnku nie obieramy), połamane liście laurowe i ziele angielskie. Po procesie gotowania przykrywamy garnuszek i zaparzamy...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 119
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 150
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 96
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 103
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3373
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1833
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1248
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1243
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1116
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 954
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 773
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 735
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 629
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 616