Schab wieprzowy wędzony.

Pyszny, wędzony wieprzowy schab, uwędzony metodą garnkową, 3 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza i 30 minut, w temperaturze 80 stopni Celsjusza (podpiekanie). Do wędzenia użyto zrębków olcha/buk.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,4 kgczosnek pół główkiliście laurowe 6ziele angielskie 10 ziarenpeklosól 80 gramcukier 10 gramwoda 1000 mlPeklowanie na...
Najnowsze przepisy
Oh my goodness, have you tried *air fryer cauliflower* yet?... ⇖ 9
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 11
Let me tell you, there’s nothing quite like a bowl of... ⇖ 11
Oh my goodness, let me tell you about my absolute favorite... ⇖ 10
Oh, let me tell you about my love for quinoa power bowls!... ⇖ 10
Polędwiczki z Kurczaka w Pikantnej Miodowej Glazurze(do... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 302
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 207
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 210
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 772
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 317
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 195
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 192