Smażone plastry szynki w pikantnych ziołach z cebulą.

Usmażone na rumiano, plastry szynki z cebulą podane z chlebem.Składniki:plastry szynki 2 szt.pikantna przyprawa do mięsacebula 2 szt.tłuszcz do smażeniaWykonanie:Plastry szynki doprawiamy pikantną przyprawą do mięsa i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie kroimy obrane cebule w pół plastry. Dodajemy do smażących się plastrów szynki, smażymy...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 12
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 23
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 18
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 13
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 254
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 281
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 180
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2112
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 349
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 324
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 278
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 273