Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 92
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 22
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 17
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 22
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 34
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 26
Smażone rydze.

Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie smażone na patelni.Składniki:rydze 500 gtłuszcz do smażeniasól do smakupieprz ziołowy do smakuWykonanie:Rydze dokładnie czyścimy, myjemy, możemy wymoczyć ich przez 30 minut. Wymyte rydze osuszamy w durszlaku. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i rozkładamy na całej patelni rydze, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy do momentu wyparowania wody i przewracamy wszystkie na drugą stronę. Smażymy do lekkiego...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 177
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 203
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 134
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 147
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 751
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417