Smażony, panierowany filet z morszczuka, ziemniaki, surówka.

Smażony, panierowany filet z morszczuka podany z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.Składniki:panierowany filet z morszczuka 3 szt.ziemniaki 6 szt.tarta bułkajajko kurze 1 szt.olej do smażeniakapusta pekińska 1 szt.marchew 2 szt.cebula 1 szt.sól do smakupieprz ziołowy do smakuoliwa z pestek winogron 4 łyżkimajonez 2 łyżkiWykonanie:Na początek robimy surówkę z pekińskiej...
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 15
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 10
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 17
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 252
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 280
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 180
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2090
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 317
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 306
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 269