Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 20
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 21
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 31
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 22
Smażony pyrczok (babka ziemniaczana).
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana (pyrczok) jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi dzień, na patelni.Składniki:pyrczok (babka ziemniaczana) 5-6 plastrówtłuszcz do smażeniagulaszPrzepis na gulaszWykonanie:Pokrojony w plastry o grubości około 2-3 centymetrów pyrczok smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na ładnie zarumieniony kolor. Usmażone plastry babki spożywamy na gorąco, a jako dodatek do nich możemy podać gulasz, zsiadłe mleko, kefir lub sos, jak kto lubi. ...
Przepisy z bloga
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 42
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 45
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 30
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 49
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 37
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 41
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 35
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak... ⇖ 31
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3445
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3306
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2194
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 749
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 737
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 717
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 655