Surówka z selerem naciowym, kapustą pekińską, zielonym groszkiem, ogórkiem kukurydzą i rzodkiewką.
		Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/10/surowka-z-selerem-naciowym-kapusta.html
		Jest to bardzo zdrowa, smaczna surówka, nadająca się do wielu dań jak i do podjadania między posiłkami.Składniki:połowa mniejszej kapusty pekińskiej3-4 łodyżki selera naciowegoświeże ogórki 3-4 sztukirzodkiewki 8 sztukkukurydza z puszki mała puszkagroszek konserwowy mała puszka5 łyżek stołowych oleju z pestek winogronsólpieprz ziołowypieprz czarnyWykonanie:Kapustę pekińską...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 5
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 8
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 10
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 315
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 217
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 227
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 64
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































