Suszone prawdziwki.

Suszone prawdziwki są idealne do sosów, bigosu a także na zupę grzybową. Polecam :)Składniki:świeże prawdziwki 50 daggruba nićWykonanie:Oczyszczone prawdziwki kroimy w grubsze centymetrowe plastry, nawlekamy na nić robiąc sznurki o pewnej długości. Nawleczone prawdziwki na nić wieszamy, najlepiej przy kaloryferze lub okapie kuchennym i suszymy. Wysuszone grzybki...
Najnowsze przepisy
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 13
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 14
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 22
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 19
Oh my goodness, have you tried *air fryer cauliflower* yet?... ⇖ 18
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 303
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 207
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 210
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 779
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 275
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 199
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 196