Syrop z pigwowca japońskiego.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2020/11/syrop-z-pigwowca-japonskiego.html
Syrop z pigwowca japońskiego jest idealnym dodatkiem do herbaty, szczególnie zimą.Składniki:pigwowiec japoński 2 kgcukier 2 kgWykonanie:Wymyty, pozbawiony gniazd nasiennych owoc pigwowca kroimy w cienkie pół plasterki. Pokrojone owoce umieszczamy w większym słoju (5 l). Przasypujemy warstwami cukru. Kilka razy dziennie potrząsamy słojem w celu dokładnego rozpuszczenia się cukru...
Najnowsze przepisy
jesienne kolory roślin Jesień w ogrodzie nie kończy... ⇖ 9
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 26
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 299
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 336
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 238
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 250
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 800
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 728
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 674
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 411
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 328
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 314









































