Syrop z pigwowca japońskiego.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2020/11/syrop-z-pigwowca-japonskiego.html
Syrop z pigwowca japońskiego jest idealnym dodatkiem do herbaty, szczególnie zimą.Składniki:pigwowiec japoński 2 kgcukier 2 kgWykonanie:Wymyty, pozbawiony gniazd nasiennych owoc pigwowca kroimy w cienkie pół plasterki. Pokrojone owoce umieszczamy w większym słoju (5 l). Przasypujemy warstwami cukru. Kilka razy dziennie potrząsamy słojem w celu dokładnego rozpuszczenia się cukru...
Najnowsze przepisy
Przepis na aromatyczny barszcz z pieczonych buraków.... ⇖ 12
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 17
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 13
Pyszny obiad? kolacja? czy może śniadanie? jak wolicie... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 344
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 363
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 269
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 280
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 402
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 304
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 295
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 243
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 192
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 172
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 154
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 125









































