Najnowsze przepisy
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 2
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 12
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 131
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 40
Szakszuka po polsku.
Szakszuka jest to potrawa podawana w Izraelu, Tunezji na śniadanie, są to smażone jajka w sosie powstałym z pomidorów i papryki. Ja zamiast sera fety użyłam wędzony boczek, gdyż ma to być szakszuka po polsku, czyli bałagan na patelni i talerzu.Składniki:jajka kurze 2 szt.cebula 1 szt.pomidory 1 szt.koncentrat z papryczek habanero (domowy)papryka słodka mielona 1 łyżeczkaboczek...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 26
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 66