Najnowsze przepisy
To danie to petarda smakowa, jest w nim wszystko co lubimy.... ⇖ 5
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 11
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 8
Na blogu był już przepis na ciasteczka z samego masła... ⇖ 11
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 38
Szynka (kulka) peklowana, parzona, wędzona.
Bardzo smaczna szynka, idealna na świąteczny stół. Szynka peklowana na mokro na 6 dni, z nastrzykiem, według tabeli Dziadka. Proces peklowania odbywał się w temp ok. 6 stopni Celsjusza. Wędzona metodą w garnku.Surowiec:- 1,2 kg. mięsa z szynki (kulka)Skład solanki:woda 0,5 lpeklosól 56 g,cukier 10 g.5 listki laurowe połamane5 ząbki czosnku12 ziarenek ziela...
Przepisy z bloga
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 11
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 46
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 45
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 30
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 49
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 37
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 41
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 35
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak... ⇖ 31
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3448
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3321
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 757
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 743
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 728
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 667