Najnowsze przepisy
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 6
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 10
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 14
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 21
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 22
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 25
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 50
Szynka wieprzowa z galaretką, parzona.

Szynka wieprzowa z galaretką, smak konserwowej szynki, jak za dawnych lat. Nie potrzebny szynkowar, wystarczy osłonka barierowa, termokurczliwa.Surowiec:Mięso I klasy chude z szynki 1,2 kgPrzyprawy na 1,2 kg mięsa:peklosól 20 gsos sojowy 4 łyżkiżelatyna 4 łyżkiwoda 300 mlosłonka barierowa (termokurczliwa)Wykonanie:Szynkę czyścimy, myjemy w bieżącej wodzie, osuszamy papierowymi...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 169
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 197
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 132
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 142
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 676
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 475
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 347
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 123