Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 11
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 127
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 38
Tuszonka wieprzowa.
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, natartej solą z pieprzem czarnym z dodatkiem czosnku i liścia laurowego. Bardzo smaczna jest także do chleba jak i na gorąco podana z kaszą i kiszonym ogórkiem. Tuszonki możemy robić z różnych mięs, wołowego, baraniny, cielęciny.Surowiec na 7 słoiczków 350 ml - 279 gram mięsa w każdym...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 26
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 66