Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 34
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 36
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 39
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 15
Tuszonka z łopatki wieprzowej.
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, natartej solą z pieprzem czarnym z dodatkiem czosnku i liścia laurowego. Bardzo smaczna jest do chleba jak i na gorąco podana z kaszą i kiszonym ogórkiem. Tuszonki możemy robić z różnych mięs, wołowego, baraniny, cielęciny.Surowiec na 7 słoiczków 350 ml - 279 gram mięsa w każdym słoiczku:łopatka wieprzowa 1,9 kgsól himalajska 16 g/kg może być sól warzona 12 g/kgpieprz czarny młotkowany 70...
Przepisy z bloga
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 44
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 45
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 30
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 49
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 37
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 41
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 35
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak... ⇖ 31
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3447
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3315
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 753
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 741
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 720
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 660