Tylna golonka z chlebem i chrzanem.

Pyszna golonka, ugotowana, podana z pieczywem i chrzanem.Składniki:tylna golonka 1 szt.liście laurowe 3 szt.ziele angielskie 5-6 szt.sól 1 łyżka stołowaWykonanie:Wymytą, oczyszczoną golonkę wkładamy do garnka, zalewamy wodą, solimy. Gotujemy 2 godziny. Podczas gotowania zdejmujemy szumowiny. Po zdjęciu szumowin dodajemy liście laurowe i ziele angielskie. Gotujemy do miękkości...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 190
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 304
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 208
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 213
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204