Najnowsze przepisy
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 16
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 17
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 24
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 12
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 18
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 17
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 23
Tylna golonka z chlebem i chrzanem.
Pyszna golonka, ugotowana, podana z pieczywem i chrzanem.Składniki:tylna golonka 1 szt.liście laurowe 3 szt.ziele angielskie 5-6 szt.sól 1 łyżka stołowaWykonanie:Wymytą, oczyszczoną golonkę wkładamy do garnka, zalewamy wodą, solimy. Gotujemy 2 godziny. Podczas gotowania zdejmujemy szumowiny. Po zdjęciu szumowin dodajemy liście laurowe i ziele angielskie. Gotujemy do miękkości...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 18
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 66