Wędzona gęsina na Świętego Marcina.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/11/wedzona-gesina-na-swietego-marcina.html
Półgęsek parzony - wędzony w garnku.Idealna wędlina do kanapek. Polecam :)UWAGA: wędzenie było metodą garnkową która ma inną procedurę wędzenia niż w tradycyjnej wędzarni.Składniki:1 kompletna pierś z gęsi, razem ze skórą (nie przecinana, w całości)Przyprawy:sól peklowa 1 płaska mała łyżeczka (8 g.)garść majeranku1 łyżeczka kolorowego pieprzu...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka z kurczakiem, kuskusem perłowym, jajkiem,... ⇖ 16
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 16
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 10
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 308
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 340
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 242
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 254
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1440
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1047
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 871
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 839
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 394









































