Najnowsze przepisy
Dodatkowa obróbka w postaci pieczenia, przenosi danie na... ⇖ 11
Nie jest to post sponsorowany, a jednie sugestia dotycząca... ⇖ 13
Fascynacja kuchnią świata: jak trafiłem na Ziti alla... ⇖ 12
Gnocchi al limone z regionu Amalfi – historia, przepis i... ⇖ 30
Wprowadzenie do faszerowanych jajek Co to są faszerowane... ⇖ 26
Wędzona gęsina na Świętego Marcina.

Półgęsek parzony - wędzony w garnku.Idealna wędlina do kanapek. Polecam :)UWAGA: wędzenie było metodą garnkową która ma inną procedurę wędzenia niż w tradycyjnej wędzarni.Składniki:1 kompletna pierś z gęsi, razem ze skórą (nie przecinana, w całości)Przyprawy:sól peklowa 1 płaska mała łyżeczka (8 g.)garść majeranku1 łyżeczka kolorowego pieprzu...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 150
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 178
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 121
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 131
Przepisy na czasie
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 792
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 489
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 474
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 363
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 361
Placki z młodej kapusty to rewelacyjny pomysł na obiad... ⇖ 203
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 194
Gotowi na tropikalną przygodę w kuchni? Zapraszam na... ⇖ 187
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 179