Wędzona gęsina na Świętego Marcina.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/11/wedzona-gesina-na-swietego-marcina.html
Półgęsek parzony - wędzony w garnku.Idealna wędlina do kanapek. Polecam :)UWAGA: wędzenie było metodą garnkową która ma inną procedurę wędzenia niż w tradycyjnej wędzarni.Składniki:1 kompletna pierś z gęsi, razem ze skórą (nie przecinana, w całości)Przyprawy:sól peklowa 1 płaska mała łyżeczka (8 g.)garść majeranku1 łyżeczka kolorowego pieprzu...
Najnowsze przepisy
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 22
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 299
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 335
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 237
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 250
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 796
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 710
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 671
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 406
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 323
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 312









































