Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 1
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 3
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 3
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 10
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 27
Wędzone ogony wieprzowe.
Ogony wieprzowe, wędzone na zrębkach olcha, w garnku. Bez soli, bez konserwantów.Surowiec:Ogony wieprzowe 1,5 kgWykonanie:Ogony czyścimy, myjemy i wieszamy do osuszenia na kilka godzin. Osuszone ogony wędzimy na zrębkach olcha 2 godziny w temperaturze 50 stopni Celsjusza. Ogony wieprzowe wędzone świetnie nadają się do zupy grochówkowej, kapuśniaku, bigosu lub innych potraw...
Przepisy z bloga
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 46
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 150
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 35
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 69