Mamy 178961 przepisów na 556 blogach.

Wyświetlono: 5 razy

Wędzone plastry schabu.

Wędzone plastry schabu.

Wędzone plastry schabu, uwędzone w garnku na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 55-60 stopni Celsjusza. Wędzone plastry schabu pokrojone w kostkę lub paski, idealnie nadają się do sałatek, do koreczków, jako zagrycha do piwa.Surowiec:plastry schabu 70 dag (4 szt.)Solanka:woda 1...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Serowy garnek

Serowy garnek

Sycący domowy serowy garnek to świetne danie obiadowe dla... ⇖ 949

Likier czekoladowy

Likier czekoladowy

Robicie czasem domowe likiery lub nalewki? Muszę przyznać, że... ⇖ 2

Szakszuka z bakłażanem...

Szakszuka z bakłażanem...

Uwielbiam pomidory i warzywa. Przegląd lodówki i robię pyszną,... ⇖ 1

Puszyste bułki z serem

Puszyste bułki z serem

Tego wpisu zupełnie nie planowałam. Tym bardziej, że sporo... ⇖ 7

Pulpety w sosie

Pulpety w sosie

Pyszne klopsiki w sosie, a do tego surówka, też pyszna... ⇖ 6

Menu na Wielkanoc

Menu na Wielkanoc

Menu na Wielkanoc. Śniadanie wielkanocne – propozycja menu.... ⇖ 7

Bułeczki Łezki

Bułeczki Łezki

Bardzo prosty przepis na bułeczki na śniadanie czy kolacje. Pysznie... ⇖ 9

Bułki pszenno-gryczane

Bułki pszenno-gryczane

Domowe bułki przygotowane na suchych drożdżach, z mąki pszennej... ⇖ 1

Babka marmurkowa

Babka marmurkowa

Delikatna, idealnie wilgotna i cudownie pachnąca babka, do tego... ⇖ 3

Czekoladowe brownie z...

Czekoladowe brownie z...

To brownie nie zawiera 14 głównych alergenów. Nie znajdziecie tu... ⇖ 4

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM