Najnowsze przepisy
Prosty przepis, na pyszne smarowidło do chleba, poszarpane... ⇖ 2
Artykuł sponsorowany Zanim otworzysz swoją pierwszą... ⇖ 4
Pokochasz te deserki karpatka z owocami, ponieważ łączą... ⇖ 7
Kurczak po grecku to pyszna alternatywa dla tej znanej... ⇖ 20
Warstwowa sałatka z fasolką szparagowej to bardzo prosty... ⇖ 19
Super proste i przepyszne ciasto z truskawkami bez... ⇖ 41
Wędzone plastry schabu.
Wędzone plastry schabu, uwędzone w garnku na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 55-60 stopni Celsjusza. Wędzone plastry schabu pokrojone w kostkę lub paski, idealnie nadają się do sałatek, do koreczków, jako zagrycha do piwa.Surowiec:plastry schabu 70 dag (4 szt.)Solanka:woda 1 litrsólpeklowa120 gcukier 20 gliście lauroweziele angielskieczosnekPeklowanie 4 doby w...
Przepisy z bloga
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 62
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 66
Kurze jajka usmażona na sadzone podane z ziemniakami i... ⇖ 51