Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Chrupiący kurczak w kremowym... ⇖ 18
Pyszne ciasteczka, takie małe mini makowce. Mięciutkie,... ⇖ 5
Makowiec japoński to wilgotny i puszysty wypiek, który... ⇖ 32
Sałatka śledziowa z burakiem i groszkiem to doskonałe... ⇖ 17
Szukacie pomysłu na ciekawe ciasto na świąteczny stół?... ⇖ 28
Michałek na biszkoptach Pyszny Michałek, delikatne ciasto... ⇖ 3
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 36
Wprowadzenie do przepisu na Wolno duszoną wołowinę z... ⇖ 20
Wędzone plastry schabu.
Wędzone plastry schabu, uwędzone w garnku na zrębkach olcha/buk/brzoza w temperaturze 55-60 stopni Celsjusza. Wędzone plastry schabu pokrojone w kostkę lub paski, idealnie nadają się do sałatek, do koreczków, jako zagrycha do piwa.Surowiec:plastry schabu 70 dag (4 szt.)Solanka:woda 1 litrsólpeklowa120 gcukier 20 gliście lauroweziele angielskieczosnekPeklowanie 4 doby w...
Przepisy z bloga
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 17
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 52
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 45
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 30
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 49
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 37
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 41
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 35
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak... ⇖ 31
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3453
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3375
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2209
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 770
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 746
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 746
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 744