Wędzonka wieprzowa z garnka.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/09/wedzonka-wieprzowa-z-garnka.html
Wędzonka wieprzowa z garnka :) 2 godziny wędzenia w 50-60 stopni Celsjusza na zrębkach olcha/buk, podpiekana w trzeciej godzinie wędzenia w temperaturze 80 stopni Celsjusza.Surowiec:schab środkowy bez kości 1,6 kgSkład solanki 1 litr:liść laurowy połamane 5-6 liściziele angielskie 10-12 ziarenczosnek z łuskami 5-6 zębówpeklosól 85 gramcukier 10 gwoda 0,6 lWykonanie solanki,...
Najnowsze przepisy
Szybkie Fit Pierniczki bez Leżakowania(*SERIA FIT*)Te... ⇖ 5
Fit Ciasteczka Pumpkin Spice do Drewnianych Foremek(*SERIA... ⇖ 11
Jabłecznik w zdrowszej wersji bo część zwykłej mąki... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 315
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 216
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 226
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 37
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 36
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 29
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 21




































