Wędzonka wieprzowa z garnka.

Wędzonka wieprzowa z garnka :) 2 godziny wędzenia w 50-60 stopni Celsjusza na zrębkach olcha/buk, podpiekana w trzeciej godzinie wędzenia w temperaturze 80 stopni Celsjusza.Surowiec:schab środkowy bez kości 1,6 kgSkład solanki 1 litr:liść laurowy połamane 5-6 liściziele angielskie 10-12 ziarenczosnek z łuskami 5-6 zębówpeklosól 85 gramcukier 10 gwoda 0,6 lWykonanie solanki,...
Najnowsze przepisy
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 4
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 12
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 10
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 17
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 253
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 281
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 180
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272