Wędzonka wieprzowa.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2022/05/wieprzowa.html
Efekt dzisiejszego wędzenia bardzo smacznej kolejnej wędzonki :) Wędzona metodą garnkową, na zrębkach olcha/buk, 3 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza, podpiekana w temperaturze 80 stopni Celsjusza.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,8 kgPeklowanie na mokro:Według tabeli Dziadka ilość dni peklowania 4.Składniki do...
Najnowsze przepisy
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 11
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 10
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 14
Proste, postne i pachnące grzybami. Łazanki z kapustą to... ⇖ 12
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 361
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 383
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 286
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 293
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1738
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1060
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 686
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 598
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 578
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 545
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 475
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 452









































