Wędzonka wieprzowa.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2022/05/wieprzowa.html
Efekt dzisiejszego wędzenia bardzo smacznej kolejnej wędzonki :) Wędzona metodą garnkową, na zrębkach olcha/buk, 3 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza, podpiekana w temperaturze 80 stopni Celsjusza.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,8 kgPeklowanie na mokro:Według tabeli Dziadka ilość dni peklowania 4.Składniki do...
Najnowsze przepisy
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 23
Szybkie i efektowne przekąski na Sylwestra, które zrobisz... ⇖ 23
Artykuł sponsorowany Współczesny styl życia sprawia,... ⇖ 20
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 26
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 36
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 385
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 406
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 303
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 316
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3607
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2297
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1651
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 919
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 870
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 836
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 783









































