Wędzonka wieprzowa.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2022/05/wieprzowa.html
Efekt dzisiejszego wędzenia bardzo smacznej kolejnej wędzonki :) Wędzona metodą garnkową, na zrębkach olcha/buk, 3 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza, podpiekana w temperaturze 80 stopni Celsjusza.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,8 kgPeklowanie na mokro:Według tabeli Dziadka ilość dni peklowania 4.Składniki do...
Najnowsze przepisy
Sprawdzony przepis na ciasto, który wykorzystuje od wielu... ⇖ 5
Kutia wigilijna z pszenicy, maku i miodu – słodkie,... ⇖ 8
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 18
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 38
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 363
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 385
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 286
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 296
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1904
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1310
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 764
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 621
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 587
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 508
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495









































