Wędzonka wieprzowa.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2022/05/wieprzowa.html
Efekt dzisiejszego wędzenia bardzo smacznej kolejnej wędzonki :) Wędzona metodą garnkową, na zrębkach olcha/buk, 3 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza, podpiekana w temperaturze 80 stopni Celsjusza.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,8 kgPeklowanie na mokro:Według tabeli Dziadka ilość dni peklowania 4.Składniki do...
Najnowsze przepisy
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 14
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 20
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 193
W lodówce zalegały mi pieczarki i kawałek mozzarelli... ⇖ 15
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 21
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 310
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 343
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 247
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 256
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1979
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1116
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 949
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 869
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 824
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 518









































