Wędzonka wieprzowa.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2022/05/wieprzowa.html
Efekt dzisiejszego wędzenia bardzo smacznej kolejnej wędzonki :) Wędzona metodą garnkową, na zrębkach olcha/buk, 3 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza, podpiekana w temperaturze 80 stopni Celsjusza.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,8 kgPeklowanie na mokro:Według tabeli Dziadka ilość dni peklowania 4.Składniki do...
Najnowsze przepisy
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 8
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 18
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 40
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 147
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 34
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 34
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 340
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 349
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 265
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 275
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 333
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 223
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 147
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 116
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 100
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 56
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 50
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 47







































