Mamy
230957 przepisów na
584 blogach.
Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 31
Wędzonka wieprzowa.
Pyszna wędzonka wieprzowa uwędzona metodą garnkową, 2 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza i 1 godzinę, w temperaturze 80 stopni Celsjusza (podpiekanie). Do wędzenia użyto zrębków olcha/buk.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,4 kgczosnek pół główkiliście laurowe 6ziele angielskie 10 ziarenpeklosól 80 gramcukier 15 gramwoda 600 mlPeklowanie na...
Przepisy z bloga
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 26
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 34
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 68