Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 10
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 40
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 26
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 25
Wędzonka wieprzowa.
Schab wieprzowy bez kości, nieobrabiany, uwędzony metodą w garnku na zrębkach olcha/buk. Wędzonka jest pyszna i soczysta, po prostu pycha :)Surowiec:schab od strony karczku (nie obrabiany) 1,5 kgpeklosól 80 g/ litr wodyWykonanie:Pojemnik do peklowania musimy mieć z atestem. Mięso wkładamy do pojemnika i zalewamy solanką z peklosoli i wody zimnej. Mięso musi być pokryte w...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 29
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 67