Najnowsze przepisy
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 12
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 14
http://regenerum.pl/ Cześć kochani! Witam was serdecznie... ⇖ 5
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 17
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 143
Wędzony wieprzowy schab, podpiekany.
Uwędzony wieprzowy schab bez kości. Wędzony metodą garnkową na zrębkach śliwa/buk w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 20 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości 1 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1 litrpeklosól 80 gramcukier 10 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18 ziarenczosnek pół...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 28
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 67