Mamy 179641 przepisów na 558 blogach.

Wyświetlono: 3 razy

Wędzony wieprzowy schab, podpiekany.

Wędzony wieprzowy schab, podpiekany.

Uwędzony wieprzowy schab bez kości. Wędzony metodą garnkową na zrębkach śliwa/buk w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 20 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości 1 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Najprostsze rogaliki z 3 składników

Najprostsze rogaliki z 3 składników

Najprostsze rogaliki ze skladnikow, ktore zawsze mamy w domu. Ich... ⇖ 7200

Kruche ciasteczka z...

Kruche ciasteczka z...

Kruche maślane ciasteczka z nadzieniem z mocno cytrynowego kremu... ⇖ 9

Drożdżówka z białym...

Drożdżówka z białym...

Jako, że chwilowo brak dzieci, babcia sprawuje nad nimi pieczę, ja... ⇖ 14

Najlepsza pieczeń...

Najlepsza pieczeń...

Przez całe swoje dotychczasowe życie miałam do czynienia z... ⇖ 91

Pizza z patelni z...

Pizza z patelni z...

Korzystając z tego, że po około miesięcznych poszukiwaniach,... ⇖ 16

Bagietki czosnkowo -...

Bagietki czosnkowo -...

W końcu, po chyba miesiącu poszukiwań, udało mi się kupić... ⇖ 21

Lemon Curd

Lemon Curd

Słodko-kwaśny krem cytrynowy stanowiący nadzienie do wielu... ⇖ 17

Kruche maślane pod...

Kruche maślane pod...

Te święta nie będą wcale takie jakich oczekujemy i potrzebujemy.... ⇖ 11

Jajka faszerowane...

Jajka faszerowane...

Jajka faszerowane tuńczykiem Dziś dzielę się z Wami kolejnym... ⇖ 23

Brytyjskie bułeczki z...

Brytyjskie bułeczki z...

Swięta jakie w tym roku będą, każdy wie... ale aby ten czas... ⇖ 16

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM