Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 10
Wprowadzenie do przepisu na Wolno duszoną wołowinę z... ⇖ 5
Witam Kochani! Amatorom schabu polecam, zwłaszcza Tym z... ⇖ 26
Dobra kawa to sztuka, w której każdy element ma znaczenie... ⇖ 17
Pyszna szybka sałatka, w sam raz na śniadanie, kolację... ⇖ 22
To danie to petarda smakowa, jest w nim wszystko co lubimy.... ⇖ 13
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 14
Przepis na tradycyjne łazanki z makiem na Wigilię! To... ⇖ 31
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 23
Świąteczny baleron wędzony.
Kolejna świąteczna wędzonka, wędzony baleron. Wędzony w garnku na zrębkach olcha/buk/brzoza.Surowiec:Karczek wieprzowy bez kości 0,85 kgSkładniki solanki - 1 litr:liść laurowy połamane 5-6 liściziele angielskie 10-12 ziarenczosnek z łuskami 5-6 zębówpeklosól 80 gramcukier 1 łyżeczkaWykonanie solanki, peklowanie:W 250 ml wody gotujemy 5 minut pokrojony czosnek (czosnku nie...
Przepisy z bloga
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 14
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 48
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 45
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 30
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 49
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 37
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 41
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 35
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak... ⇖ 31
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3451
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3355
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2202
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 762
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 744
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 733
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 693