Wieprzowe ogony wędzone.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/11/wieprzowe-ogony-wedzone.html
Wieprzowe ogony wędzone na zrębkach olcha, w garnku. Uwędzone ogony wieprzowe świetnie nadają się do zup grochówka, fasolowa, kapuśniak, bigos lub innych potraw gotowanych na wędzonkach.Surowiec:Ogony wieprzowe 1,6 kgWykonanie:Ogony czyścimy, myjemy i wieszamy do osuszenia na kilka godzin. Osuszone ogony wędzimy na zrębkach olcha 2 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza....
Najnowsze przepisy
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 11
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 350
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 375
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 278
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 284
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 596
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 516
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 392
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































