Najnowsze przepisy
Polska kuchnia to nie tylko jedzenie, to cała kultura,... ⇖ 1
Ciasto z owocami w 15 minut to idealny pomysł na smaczny... ⇖ 2
Naleśniki z kurczakiem zapiekane w piekarniku to pyszny... ⇖ 8
Pyszne danie jednogarnkowe z kurczakiem, chorizo i serem.... ⇖ 2
Sałatka z pieczarkami i porem to doskonała propozycja dla... ⇖ 14
Chleb cebulowy na maślance Bardzo lubię ten stary przepis... ⇖ 16
Sałatka z tuńczykiem i serem korycińskim.Pyszna sałatka... ⇖ 9
Wieprzowe ogony wędzone.
Wieprzowe ogony wędzone na zrębkach olcha, w garnku. Uwędzone ogony wieprzowe świetnie nadają się do zup grochówka, fasolowa, kapuśniak, bigos lub innych potraw gotowanych na wędzonkach.Surowiec:Ogony wieprzowe 1,6 kgWykonanie:Ogony czyścimy, myjemy i wieszamy do osuszenia na kilka godzin. Osuszone ogony wędzimy na zrębkach olcha 2 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza....
Przepisy z bloga
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 61
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 65
Kurze jajka usmażona na sadzone podane z ziemniakami i... ⇖ 51