Wieprzowe ogony wędzone.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/11/wieprzowe-ogony-wedzone.html
Wieprzowe ogony wędzone na zrębkach olcha, w garnku. Uwędzone ogony wieprzowe świetnie nadają się do zup grochówka, fasolowa, kapuśniak, bigos lub innych potraw gotowanych na wędzonkach.Surowiec:Ogony wieprzowe 1,6 kgWykonanie:Ogony czyścimy, myjemy i wieszamy do osuszenia na kilka godzin. Osuszone ogony wędzimy na zrębkach olcha 2 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza....
Najnowsze przepisy
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 12
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 12
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 39
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 28
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 195
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 328
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 349
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 263
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 273
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 195
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 39
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 32
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 28
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 21































