Wykonanie rogali Marcińskich. Część 3/3

Bardzo smaczne rogale z dużą ilością migdałów i orzechów w nadzieniu, którego głównym składnikiem jest biały mak.Składniki:Wcześniej zrobione ciastowcześniej przygotowane nadzienie do rogaliSkładniki na lukier:sok z połowy cytryny1 szklanka cukru pudrudo posypania rogali rozdrobnione orzechy lub migdały.Wykonanie rogali:Po minimum 5 godzinach wyjmujemy ciasto z lodówki,...
Najnowsze przepisy
Thanksgiving is just around the corner, and let me tell... ⇖ 1
Oh, cranberry relish! It’s a Thanksgiving staple that... ⇖ 7
Prosta, szybka surówka do obiadu. Przepis z bloga Kwestia... ⇖ 5
Śledzie z suszonymi pomidorami i pietruszką to wyjątkowe... ⇖ 16
Przepis na proste ciasto bez pieczenia, czyli ciasto Toffi... ⇖ 13
Uwielbiam chlebki naan, dlatego jeśli tylko mam okazję by... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 278
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 308
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 212
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 216
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 838
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 386
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 363
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 349
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 280