Zupa fasolowa na wędzonych ćwiartkach kurczaka.

Rozgrzewająca, bardzo smaczna zupa fasolowa ugotowana na wędzonych ćwiartkach z kurczaka. Do ugotowania zupy nie używamy soli, gdyż zawarta sól w wędzonce i paście rosołowej jest wystarczająco na tyle że zupy nie potrzeba dosalać.Składniki:250 g drobnej białej fasoli1 łyżka domowej pasty rosołowej2 wędzone ćwiartki kurczaka3 ząbki czosnkukawałek pora pokrojona w talarki2 marchewki pokrojone w kostkę3 ziemniaki pokrojone w kostkę1,5 l wody400 gram puszka pomidorów...
Najnowsze przepisy
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 6
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 11
wpis sponsorowanyPlanowanie słodkości na przyjęcie to... ⇖ 23
Szybkie placuszki z wykorzystaniem mąki jaglanej oraz... ⇖ 16
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 16
Ekspresowe, przepyszne rogaliki. Nie trzeba czekać, aż... ⇖ 149
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, dlatego powinno... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 301
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 206
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 209
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 766
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 311
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 266
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 190
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 190