Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 52
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 117
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 87
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 23
Mielonka ze ścinek (tzw- mięso gulaszowe)
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMięso było mielone na maszynce nr.8 siatka nr.8-ścinki wieprzowe 1kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16 g/kg-czosnek świeży 3-4 ząbki na kg-pieprz czarny3g/kg-pieprz ziołowy białowieski 2g/kg-18 ziół ojca Mateo 3g/kg-papryka suszona płatek 14g/kg-woda 10%WYKONANIEKupione ścinki peklujemy czas 2 dni. Jeśli są jakieś...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 77
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90