Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 22
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 46
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 65
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 31
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 46
Bigos z młodej kapusty.
Bigos ugotowany z młodej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce domowej roboty. Część bigosu możemy za pasteryzować do słoików i przechowywać w lodówce nawet 6 miesięcy. Bigos jest bardzo smaczny.Składniki:młoda kapusta 2 główkimostek wieprzowy 1 kgmielonka ze słoika 1 słoiczek 330 mlmłoda marchew 4 szt.pasta rosołowa 2 łyżkiprzecier pomidorowy 3 łyżkikoper 1 pęczeknatka pietruszki 1 pęczekczerwona papryka 1 szt.suszone warzywa 2 łyżkiliść laurowy 2-3...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 27
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 25
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 54
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 50
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 35
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 42
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 46
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3910
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3499
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2254
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1443
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 933
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 819
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 794