Najnowsze przepisy
Kurczak w kremowym sosie pieczarkowo-marchewkowym... ⇖ 27
Przepis na mięciutkie, pożywne i pyszneciasteczka owsiane... ⇖ 31
Sernik na spodzie z herbatników to jedno z najbardziej... ⇖ 17
Szukasz pomysłu na fileta z kurczaka? Mam dla Ciebie... ⇖ 21
Boczek wieprzowy parzony wędzony.
Boczek wieprzowy uwędzony troszkę inaczej, najpierw został sparzony a później uwędzony. Wyszedł bardzo smaczny. Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach 70% olcha/ 30% buk.Składniki:- 4 kawałki surowego boczku bez skóry i kości 1.4 kg. (paski o szerokości 10-15 cm.)- przędza wędliniarskaPeklowanie 4 dni według tabeli peklowania Dziadka.Dodatki do zalewy:ziele angielskie, czosnek, liść laurowyWykonanie:Zaparzamy szklanką wrzącej wody pieprz, ziele angielskie,...
Przepisy z bloga
Panierowany, smażony filet rybny podany z ziemniakami i... ⇖ 42
Bardzo smaczny deser Tiramisu zrobiony z podłużnych... ⇖ 50
Chleb pszenny z foremki upieczony z mąki pszennej typ-750,... ⇖ 1522
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i... ⇖ 59
Pyszny rosół z kury od gospodarza, ugotowany z warzywami... ⇖ 55
Przepisy na czasie
Chleb pszenny z foremki upieczony z mąki pszennej typ-750,... ⇖ 1522
Przepis na nieziemski deser kawowy z mascarpone i bitą... ⇖ 876
Deser Kora Orzechowa to przepis inspirowany kultowym... ⇖ 830
Wraz z nadejściem jesieni rozpoczyna się sezon na... ⇖ 573
Ciasto Nocny Motyl to bardzo smaczny, dość prosty do... ⇖ 377
Cześć Kochanidziś mam dla Was przepis na po prostu... ⇖ 352
CIASTO SNIKERS BEZ PIECZENIA NA ZIMNOTo ciasto to prawdziwy... ⇖ 323