Najnowsze przepisy
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 8
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 11
Idealne na śniadanie, lub lunch. Często w weekend kiedy... ⇖ 17
Zobacz jakie są zalety używania air fryera w swojej... ⇖ 19
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 140
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 30
Chleb pszenny na żytnim zakwasie posypany pestkami dyni i słonecznika.

Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany pestkami dyni i słonecznika.Składniki:Zaczyn:100 g mąki pszennej chlebowej typ 750120 ml wody3 czubate stołowe łyżki aktywnego zakwasu żytniegoCiasto właściwe:cały zaczyn500 g mąki pszennej chlebowej typ 750300 ml wody1 łyżeczka solimargaryna Kasia do posmarowania formyotręby do wysypania formypestki z dyni i słonecznika do posypania ciastaDzień przed pieczeniem przygotować zaczyn:Mąkę wymieszać z...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 179
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 204
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 137
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 147
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1486
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 783
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 763
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 512
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 420