Najnowsze przepisy
Składniki: pierś kurczaka podwójna 2 sztuki, olej... ⇖ 35
Lody Migdałowe (Ninja Creami NC300EU) Migdałowe lody,... ⇖ 28
Prosta sałatka z mozzarellą i pomidorem Lubicie sałatki?... ⇖ 43
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 33
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 32
Ciasto drożdżowe.

Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.Składniki:drożdże 20 gmąka 250 g2 jajkapół łyżeczki solikiliszek spirytusu1 łyżka masła1 cukier waniliowy2 łyżki cukrumleko 125 ml (do wyrobienia ciasta)Wykonanie:Drożdże rozrabiamy z łyżeczką cukru i odrobiną ciepłego mleka, rozrobione przykrywamy aż wyrosną. Do większej miski przesiewamy mąkę, dodajemy 2 żółtka, masło, sól, cukier waniliowy, łyżkę płaską cukru, spirytus i...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 179
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 206
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 137
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 147
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1528
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 793
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 778
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 529
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 432