Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 24
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 58
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 21
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 42
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 46
Domowe gołąbki.
Gołąbki z nadzieniem zrobionym z mielonego mięsa wieprzowego i ryżu, zawinięte w liście kapusty.Składniki na 20 dużych gołąbków:kapusta 25 sparzonych liścimięso wieprzowe mielone z 3 ząbkami czosnku 1,6 kgryż 20 dagsól do smakupieprz ziołowy do smakumarchew 2 szt.liście laurowe 4 szt.ziele angielskie 8 szt.świeży lubczyknatka pietruszkikoperkoncentrat pomidorowy 200 mlWykonanie:W 2 szklankach wody gotujemy ryż. Gdy woda z ryżem zacznie się zagęszczać kończymy...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 26
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 25
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 54
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 50
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 35
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 42
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 46
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 38
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3892
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3497
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1423
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 927
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 812
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 789