Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 21
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 41
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 62
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 27
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 45
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 48
Drożdżówka.
Delikatne, bardzo smaczne ciasto drożdżowe upieczone w formie kwasoodpornej o wymiarach 250x110x100 mm. Z podanego przepisu wychodzą dwie drożdżówki.Składniki:drożdże 3 dagcukier 1/2 łyżkimąka 0,5 kgżółtka 3 szt.pół łyżeczki soli1 łyżka masłacukier waniliowy 16 gciepłe mleko 250 (do wyrobienia ciasta)jajko do posmarowania ciastaWykonanie:Drożdże rozpuszczamy w połowie szklanki ciepłego mleka z łyżeczką cukru. Do przesianej mąki dodajemy sól, cukier waniliowy,...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 27
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 25
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 54
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 50
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 35
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 42
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 46
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3905
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3499
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2253
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1438
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 933
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 814
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 793