Najnowsze przepisy
Zobacz jakie są zalety używania air fryera w swojej... ⇖ 10
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 130
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 23
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 19
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 25
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 45
Kapuśniak z kiszonej kapusty.

Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty. Kapuśniak ugotowany na wywarze z kości z wieprzowej tylnej golonki, kości z udźca z indyka, wędzonym boczku i kiełbasie śląskiej.Składniki:kiszona kapusta (z domowego kiszenia) 1 kgboczek wędzony ze skórąkiełbasa śląska 6 szt.kość z golonkikość z udźca indykacebula połowaziemniaki 4 szt.kasza pęczak 4 łyżkiwywar z kości 4 litrysuszona włoszczyzna 4 łyżkidomowa pasta rosołowa 2 łyżkisól do smakupieprz ziołowy...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 179
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 204
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 137
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 147
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 779
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 754
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 511
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417