Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 29
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 30
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 35
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 12
Kapuśniak z kiszonej kapusty.
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty. Kapuśniak ugotowany na wywarze z kości z wieprzowej tylnej golonki, kości z udźca z indyka, wędzonym boczku i kiełbasie śląskiej.Składniki:kiszona kapusta (z domowego kiszenia) 1 kgboczek wędzony ze skórąkiełbasa śląska 6 szt.kość z golonkikość z udźca indykacebula połowaziemniaki 4 szt.kasza pęczak 4 łyżkiwywar z kości 4 litrysuszona włoszczyzna 4 łyżkidomowa pasta rosołowa 2 łyżkisól do smakupieprz ziołowy...
Przepisy z bloga
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 42
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 45
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 30
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 49
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 37
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 41
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 35
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak... ⇖ 31
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3447
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3312
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2194
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 749
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 738
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 720
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 659