Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 105
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 106
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 45
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 110
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 94
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 89
Mielonka z szynki wieprzowej i podgardla.
Bardzo łatwa w przygotowaniu mielonka z szynki i podgardla wieprzowego. Podgardle dodano żeby mielonka nie była zbyt chuda gdyż dodany tłuszcz jest nośnikiem smaku :)Surowiec:80 dag chudej szynki - zmielić przez sitko 10 mm.30 dag podgrardle - zmielić przez sitko 5 mm.Przyprawy:15 g peklosolipół łyżeczki gałki muszkatołowej1/3 łyżeczki kolendry (zgnieść w moździerzu)pół...
Przepisy z bloga
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 20
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 46
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 152
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 64