Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 33
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 60
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 72
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 33
Nalewka z pigwowca japońskiego.
Bardzo smaczna i zdrowa nalewka. Owoce pigwowca mają tyle aromatu że można zalewać alkoholem kilka razy.Składniki:owoce pigwowca 4 kgalkohol 48% 3 litrycukier trzcinowy 1,2 kgkardamon 20-25 szyszekkora cynamonowa 1 kawałek 10 cmskórka z limonki bez białego albedokilka pestek z pigwowcaWykonanie:Z wymytych owoców usuwamy gniazda nasienne i pestki, 10-20 pestek możemy zostawić a pozostałe pestki możemy wykorzystać do nalewki na pestkach pigwowca. Owoce kroimy w drobne kawałki,...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 29
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 26
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 55
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 51
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 36
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 43
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 47
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3984
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3507
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2257
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1460
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 947
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 828
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 808