Smażone rydze na maśle.

Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie smażone na patelni, na masełku. To już ostatnie grzybki w tym roku.Składniki:rydze 500 gmasło do smażeniasól do smakupieprz ziołowy do smakuWykonanie:Rydze dokładnie czyścimy, myjemy, możemy wymoczyć ich przez 30 minut. Wymyte rydze osuszamy w durszlaku. Na patelni rozgrzewamy masło i rozkładamy na całej patelni rydze, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy do momentu wyparowania wody i przewracamy wszystkie na...
Najnowsze przepisy
Miskant chiński Trawy ozdobne to rośliny, które w... ⇖ 6
Przepis na sprawdzony sernik z mlekiem w proszku, który... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 248
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 271
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 174
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 179
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1418
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 252
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 206
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 194
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 157
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 151
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 142
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 113