Najnowsze przepisy
Ciasto kruche z makiem to prosty i smaczny wypiek, który... ⇖ 28
Bezalkoholowe koktajle sprawdzą się podczas wielu okazji... ⇖ 16
Znacie te uwielbiane przez najmłodszych popękane ciacha?... ⇖ 26
Burger Historia i Pochodzenie – od Hamburg steak do moich... ⇖ 14
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym... ⇖ 16
Arabskie wpływy w kulturze Hiszpanii Historia obecności... ⇖ 13
Wprowadzenie do Pieczonych Udek Kurczaka w Sosie Grzybowym... ⇖ 20
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane z mięsem... ⇖ 30
Sztuka mięsa, kasza pęczak i sos pieczeniowy.
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak i sałatką z czerwonej kapusty. Sztuki mięsa przygotowujemy z wieprzowego karczku.Składniki:karczek 50 dagcebula 2 szt.czosnek 2-3 ząbkiliście laurowe 3 szt.ziele angielskie 4-6 szt.sól do smakupieprz ziołowy do smakutłuszcz do smażeniasos sojowy ciemnydomowa pasta rosołowa 1 łyżkaczerwona kapustaWykonanie:Sałatka z czerwonej kapusty:Czerwoną kapustę szatkujemy, cebulę kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej i...
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy chleb razowy, żytni upieczony na żytnim... ⇖ 45
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 37
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 40
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 66
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 126
Tradycyjnie grudzień rozpoczynam przepisem na piernik.... ⇖ 106
Rewelacyjny makowiec z budyniem Nie będziecie chcieli już... ⇖ 93
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 65
Jak mrozić uszka wigilijne Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 65
Uszka do barszczu z orzechami i grzybamiW polskiej tradycji... ⇖ 52
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 51