Najnowsze przepisy
Zobacz jakie są zalety używania air fryera w swojej... ⇖ 14
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 136
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 26
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 19
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 26
Wędzony schab z gara.

Wieprzowy schab uwędzony w garnku na zrębkach z olchy.Składniki:wieprzowy schab 1 kgwoda 1 litrpeklosól 60 gprzędza wędliniarskaZalewa peklowa:peklosól 80 gcukier 10 gwoda 1 litrWykonanie solanki, peklowanie:Do litra zimnej wody dodajemy peklosól, cukier i mieszamy do rozpuszczenia. Zimną solanką zalewamy mięso w pojemniku. Mięso musi być całkowicie zalane. Peklujemy 5 dni.Osuszanie:Po okresie peklowania osznurowujemy mięso i wieszamy na kiju. Osuszamy przez kilka godzin...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 179
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 204
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 137
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 147
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 780
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 759
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 512
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417