Wszystkie przepisy z bloga :: smakijackaw.blogspot.com
SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1042
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi 10 mm-1... ⇖ 1925
SUROWIEC-szynka 2 kg-karkowka 1 kg-boczek 0,5 kg-wolowina 2... ⇖ 646
SUROWIEC-schab 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-cukier... ⇖ 826
SUROWIEC-GolonkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo sol... ⇖ 858
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-slonina u mnie cienka... ⇖ 695
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18 g/kg-nitki chili ilosc... ⇖ 703
SUROWIEC-2 kg chudego boczku-1,5 kg podgardle z przyrostem... ⇖ 631
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY-slonina bez skory 1,5 kg-cebula 2... ⇖ 599
SUROWIEC-wedzonka najlepiej wedzona na zimno minimum 2 dni... ⇖ 613
Surowiec-wieprzowina kl.1 3 kg (lopatka)-wieprzowina kl.2 1... ⇖ 724
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-slonina cienka-czosnek... ⇖ 1596
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-0,5 kg karkowka -w kostke 2 cm-0,5... ⇖ 1026
Zapraszam bo robienia swojskich domowych wyrobow. Ponizej... ⇖ 811
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE- pigwa 1 kg-cukier... ⇖ 3737
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 1203
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sol 16-19... ⇖ 1362
SUROWIEC-szynka 1 klasa 4 kg-golonka miesko bez sciegien i... ⇖ 705
Wedzona i parzona karkowka i szynkaWedzony i parzony boczek... ⇖ 526
SUROWIEC-lopatka 8 kg-podgardle bez skory z przyrostem... ⇖ 574
SUROWIEC-1,5 kg podgardle z przyrostem miesnymPRZYPRAWY I... ⇖ 1215
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-2 kg sloniny najlepiej... ⇖ 751
SUROWIEC, ZIOŁA I PRZYPRAWY-1 kg sloniny ze skora 3-4 cm... ⇖ 578
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-2 kg sloniny najlepiej... ⇖ 1114
SUROWIEC-lopatka 2,5 kgslonina 0,5 kg-podgardle 1 kg-serce... ⇖ 1050
SUROWIEC-slonina ze skora najlepiej aby byla gruba z... ⇖ 833
SKŁADNIKI-2 kg szynki-1 boczku bez skory-1 kg karkowki-2... ⇖ 1216
SUROWIEC- okolo 12 paleczek podudzia to jest mniej wiecej... ⇖ 540
SUROWIEC- 5 cwiartek z kurczaka to okolo 2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 455
PrzepisKupujemy serki "typu wloskiego". Moje sa z Biedronki... ⇖ 1616
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5 kg-scinki wp.... ⇖ 586
SUROWIEC-scinki wieprzowe po rozbiorce 12 kg-slonina bez... ⇖ 565
KIEŁBASA ŚCINKOWA PODPIEKANASUROWIEC-scinki wieprzowe po... ⇖ 685
SUROWIEC-podgardle ze skora i przyrostem miesnymPRZYPRAWY I... ⇖ 1406
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5 kg-scinki wp.... ⇖ 646
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5 kg-scinki wp.... ⇖ 785
SUROWIEC-boczek 800 g-lopatka 600 g-karkowka 400 gPRZYPRAWY... ⇖ 576
SUROWIEC-3,5 kg kl.1 z lopatki-2,5 kg kl.2 scinki z szynki,... ⇖ 700
SUROWIEC-3,5 kg kl.1 z lopatki-2,5 kg kl.2 scinki z szynki,... ⇖ 591
Na zdjeciu wedliny wedzone dwa dni 8 i 6 godzin :metka,... ⇖ 519
Zaczynamy od zrobienia surowego wedzonego boczkuSurowiec-1... ⇖ 740
SUROWIEC-boczek bez skory nie za chudy 0,5 kg-karkowka 0,5... ⇖ 1325
SUROWIEC-podgardle najlepiej z przyrostem miesnym 1,5... ⇖ 541
SUROWIEC-golonka u mnie 1,5 kg-lopatka 1,2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 612
SUROWIEC-5 kg lopatki krojona jak leci 1,5-2,5 cm-4 kg... ⇖ 587
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 3600
Bardzo szybkie świąteczne ciasteczka, które goszczą u... ⇖ 459
Rewelacyjny makowiec z budyniem Nie będziecie chcieli już... ⇖ 135
Tradycyjnie grudzień rozpoczynam przepisem na piernik.... ⇖ 123
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 118
Jak mrozić uszka wigilijne Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 106
Ciasto kruche z makiem to prosty i smaczny wypiek, który... ⇖ 88
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 86