Wszystkie przepisy z bloga :: smakijackaw.blogspot.com
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem podpierając się... ⇖ 1521
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl /szarpak-1 kg... ⇖ 1688
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg szynka 1 kl. w moim wypadku z... ⇖ 691
Przepis autorski:SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na... ⇖ 1184
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl / 5 mm-1 kg... ⇖ 613
SUROWIEC I PRZYPRAWY-boczek ze skórą-skórki ugotowane i... ⇖ 633
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-szynka 1 klasa 5 kg... ⇖ 2112
SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-polędwica-płat... ⇖ 716
Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół cebuli-1-2... ⇖ 731
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 650
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl 5 kg /... ⇖ 799
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr.... ⇖ 1041
Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g margaryny... ⇖ 1293
SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1 kg-pachwina... ⇖ 906
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w kostke 1,5... ⇖ 1217
PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie... ⇖ 719
SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 2249
Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy skladnik to... ⇖ 1097
SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory wieprzowe... ⇖ 891
Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z pestkami lub bez... ⇖ 791
Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej porzeczki-1... ⇖ 653
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem na maszynce... ⇖ 798
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle 1 kg - 8... ⇖ 1332
SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka 400 g... ⇖ 923
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 1826
SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku byla to... ⇖ 1215
Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku dwie kulki i... ⇖ 989
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na maszynce... ⇖ 804
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 724
SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina 40%PRZYPRAWY:-peklosol do... ⇖ 1002
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci sledz... ⇖ 3089
Ponizszy przepis byl juz przeze mnie przedstawiany z ta... ⇖ 843
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg / krojony w... ⇖ 1011
SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z pigwy/pigwowca-0,5 litra... ⇖ 3913
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do peklowania... ⇖ 4478
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie jodowana... ⇖ 735
1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo zlowione... ⇖ 1179
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil potrzebujemy:-ogorki-1-2... ⇖ 712
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona w kostke 2... ⇖ 896
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5 kg szynki... ⇖ 1205
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w drobna... ⇖ 1296
SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon premium z... ⇖ 761
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona jak leci... ⇖ 1184
SUROWIEC-podgardle z przyrostem miesnym i skoraPRZYPRAWY I... ⇖ 808
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol... ⇖ 3870
SUROWIEC-jedna piers-dwie cwiartki-cztery podudziaPRZYPRAWY... ⇖ 2432
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 3600
Bardzo szybkie świąteczne ciasteczka, które goszczą u... ⇖ 459
Rewelacyjny makowiec z budyniem Nie będziecie chcieli już... ⇖ 135
Tradycyjnie grudzień rozpoczynam przepisem na piernik.... ⇖ 123
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 118
Jak mrozić uszka wigilijne Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 106
Ciasto kruche z makiem to prosty i smaczny wypiek, który... ⇖ 88
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 86