Mamy 230674 przepisów na 584 blogach.

Sortuj według:
Boczek z suszoną...

Boczek z suszoną...

SUROWIEC I PRZYPRAWY-boczek ze skórą-skórki ugotowane i... ⇖ 550

Mielonka...

Mielonka...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka... ⇖ 597

Kiełbasa kanapkowa w/g...

Kiełbasa kanapkowa w/g...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-szynka 1 klasa 5 kg... ⇖ 2009

Kiełbasa surowa-...

Kiełbasa surowa-...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie odbywało się na... ⇖ 1990

Tuszonka w/g JackaW

Tuszonka w/g JackaW

SUROWIEC WIEPRZOWY-boczek 1 kg-karkówka 1 kg-łopatka 1... ⇖ 838

Kiełbasa wieprzowa...

Kiełbasa wieprzowa...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-3 kg boczek... ⇖ 568

Polędwica w otoczce...

Polędwica w otoczce...

SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-polędwica-płat... ⇖ 634

Tatar wołowy z cebulką...

Tatar wołowy z cebulką...

Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół cebuli-1-2... ⇖ 652

Boczek z próżni surowy

Boczek z próżni surowy

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 572

Kiełbasa z pomidorem

Kiełbasa z pomidorem

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl 5 kg /... ⇖ 729

Nalewka z żurawiny

Nalewka z żurawiny

SKŁADNIKI- 1 kg owocow zurawiny-1 litr alkoholu 50-70... ⇖ 650

Konserwa- mielonka...

Konserwa- mielonka...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr.... ⇖ 956

Blok dwukolorowy

Blok dwukolorowy

Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g margaryny... ⇖ 1208

Mielonka wieprzowa - 2

Mielonka wieprzowa - 2

SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1 kg-pachwina... ⇖ 821

Kiełbasa z szynki i...

Kiełbasa z szynki i...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w kostke 1,5... ⇖ 1115

Sało z przyprawą

Sało z przyprawą

SUROWIEC I PRZYPRAWY-slonina-przyprawa jak na zdjeciu 30... ⇖ 778

Kiełbasa wieprzowa z...

Kiełbasa wieprzowa z...

PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie... ⇖ 638

Aromatyczny boczek Sous...

Aromatyczny boczek Sous...

SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 2144

Sałatka z cukinii i...

Sałatka z cukinii i...

Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy skladnik to... ⇖ 1018

Dżem z czarnej porzeczki

Dżem z czarnej porzeczki

SKŁADNIKI:-1,5 kg owocow czarnej porzeczki-1 kg... ⇖ 713

Galareta wieprzowa

Galareta wieprzowa

SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory wieprzowe... ⇖ 817

Nalewka z wiśni

Nalewka z wiśni

Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z pestkami lub bez... ⇖ 697

Nalewka z czerwonej...

Nalewka z czerwonej...

Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej porzeczki-1... ⇖ 569

Kiełbasa krucha...

Kiełbasa krucha...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem na maszynce... ⇖ 712

Kiełbasa z łopatki

Kiełbasa z łopatki

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle 1 kg - 8... ⇖ 1230

Kiełbasa z polędwiczki...

Kiełbasa z polędwiczki...

SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka 400 g... ⇖ 851

Boczek z próżni surowy

Boczek z próżni surowy

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 1692

Kiełbaska z królika

Kiełbaska z królika

SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku byla to... ⇖ 1063

Szynka prasowana...

Szynka prasowana...

Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku dwie kulki i... ⇖ 901

Kiełbaska Wielkanocna...

Kiełbaska Wielkanocna...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na maszynce... ⇖ 698

Boczek z próżni...

Boczek z próżni...

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 655

Konserwa łopatka ze...

Konserwa łopatka ze...

SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina 40%PRZYPRAWY:-peklosol do... ⇖ 910

Tuszonka z karkówki

Tuszonka z karkówki

SKŁADNIKI:-karkowka-pieprz czarny 1 g/kg-lisc laurowy... ⇖ 1891

Słonina Drwala

Słonina Drwala

SKŁADNIKI:-slonina-sol nie jodowana 25 g/kg-czosnek 3... ⇖ 780

Słonina z schabem

Słonina z schabem

SUROWIEC-schab-slonina cienka bez skoryPRZYPRAWY I... ⇖ 590

Tuszonka z łopatki

Tuszonka z łopatki

Wersja 3.SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 13... ⇖ 2329

Golonka

Golonka

SUROWIEC-tylna golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 734

Mielonka wieprzowa z...

Mielonka wieprzowa z...

SUROWIEC-lopatka 1,5 kg-boczek 0,6 kg-karkowka 0,5... ⇖ 757

Szczupak w sosie...

Szczupak w sosie...

SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-1 kg szczupak... ⇖ 1046

Boczek rolowany- parzony...

Boczek rolowany- parzony...

SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej... ⇖ 1527

Śledzik w oleju z...

Śledzik w oleju z...

SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci sledz... ⇖ 2994

Galareta...

Galareta...

SKŁADNIKIDodane do gotowania:-woda tyle aby zakrylo... ⇖ 579

Kiełbasa czosnkowa

Kiełbasa czosnkowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg boczek (chudy) 8 mm-3 kg... ⇖ 931

Karkówka pieczona

Karkówka pieczona

SUROWIEC-karkowka 1,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 643

Mielonka z weka ,,jak...

Mielonka z weka ,,jak...

Ponizszy przepis byl juz przeze mnie przedstawiany z ta... ⇖ 758

Mielonka ,,jak dawniej

Mielonka ,,jak dawniej

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ sitko fi 5... ⇖ 728

Kiełbasa z orzechem...

Kiełbasa z orzechem...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 2 kg druga klasa... ⇖ 658

Kiełbasa boczkowa

Kiełbasa boczkowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg / krojony w... ⇖ 915

Pestkówka - nalewka z...

Pestkówka - nalewka z...

SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z pigwy/pigwowca-0,5 litra... ⇖ 3734

Nalewka z pigwowca

Nalewka z pigwowca

SKŁADNIKI-oczyszczony owoc pigwowca 2 kg-cukier 1-1,5... ⇖ 736

Boczek wędzony i...

Boczek wędzony i...

SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do peklowania... ⇖ 4362

Karkówka wędzona i...

Karkówka wędzona i...

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc... ⇖ 993

Kiełbasa firmowa

Kiełbasa firmowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w kostke... ⇖ 646

Słonina Białowieska

Słonina Białowieska

SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie jodowana... ⇖ 652

Nalewka jabłkowo -...

Nalewka jabłkowo -...

SKŁADNIKI-2 kg jablek-2 litry alkoholu 50-70 %-10... ⇖ 1072

Wędzony pstrąg i dorada

Wędzony pstrąg i dorada

1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo zlowione... ⇖ 1110

Słonina Puszczańska

Słonina Puszczańska

SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol nie jodowana 24... ⇖ 740

Nalewka z aronii

Nalewka z aronii

SKŁADNIKI-2 kg aronii przemrozonych 7 dni-1,5 litra... ⇖ 852

Ogórki kiszone z...

Ogórki kiszone z...

SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil potrzebujemy:-ogorki-1-2... ⇖ 629

Szynka sous vide

Szynka sous vide

SUROWIEC-szynkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol... ⇖ 2656

Kiełbasa Królewska

Kiełbasa Królewska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona w kostke 2... ⇖ 787

Kiełbasa Śląska

Kiełbasa Śląska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5 kg szynki... ⇖ 1073

Golonka pieprzowa

Golonka pieprzowa

SUROWIEC-golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 649

Mięsiwo

Mięsiwo

SUROWIEC,PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3... ⇖ 2055

Zakąska

Zakąska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-1 kg lopatka / szarpak-1 kg... ⇖ 693

Mielonka wieprzowa

Mielonka wieprzowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,5 kg /sitko fi 5... ⇖ 621

Kiełbasa Serdeczna

Kiełbasa Serdeczna

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1,5 kg /w kostke 2... ⇖ 510

Sonina wojskowa

Sonina wojskowa

SKŁADNIKI PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-slonina bez... ⇖ 1443

Boczek z cebulką...

Boczek z cebulką...

SUROWIEC-boczek ze skora 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 635

Tuszonka wojskowa...

Tuszonka wojskowa...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w drobna... ⇖ 1154

Golonka z kurką

Golonka z kurką

SKŁADNIKI-golonka tylna ze skora 2 szt-peklosol 14... ⇖ 1081

Karkówka konserwowa z...

Karkówka konserwowa z...

SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon premium z... ⇖ 678

Karkówka parzona

Karkówka parzona

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol 19-20 g/kg-pieprz... ⇖ 879

Kiełbas wiejska...

Kiełbas wiejska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona jak leci... ⇖ 1089

Słonina...

Słonina...

SUROWIEC-slonina wedzona bez skory/surowaSUROWIEC I... ⇖ 932

Podgardle konserwowe

Podgardle konserwowe

SUROWIEC-podgardle z przyrostem miesnym i skoraPRZYPRAWY I... ⇖ 700

Baleron parzony

Baleron parzony

SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 891

Boczek konserwowy

Boczek konserwowy

SUROWIEC-boczek ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 2423

Konserwa z karkówki

Konserwa z karkówki

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol... ⇖ 3790

Paprykarz domowy

Paprykarz domowy

SKŁADNIKI-cztery ryby wedzone dwie makrele i dwa... ⇖ 660

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-slonina bez skoryPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 799

Konserwa z pachwiny

Konserwa z pachwiny

SUROWIEC-pachwina z przyrostem miesnymPRZYPRAWY I... ⇖ 795

Konserwa z kurczaka

Konserwa z kurczaka

SUROWIEC-jedna piers-dwie cwiartki-cztery podudziaPRZYPRAWY... ⇖ 2360

Wędzona pierś z...

Wędzona pierś z...

SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY-sol morska/peklosol... ⇖ 2194

Piersi z kurczaka - Sous...

Piersi z kurczaka - Sous...

SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 935

Kiełbasa podwawelska

Kiełbasa podwawelska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi 10 mm-1... ⇖ 1773

Kiełbasa ,,warkocz

Kiełbasa ,,warkocz

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4,700 kg scinki ze schabu i... ⇖ 910

Kiełbasa żywiecka...

Kiełbasa żywiecka...

SUROWIEC-szynka 2 kg-karkowka 1 kg-boczek 0,5 kg-wolowina 2... ⇖ 579

Schab-polędwica...

Schab-polędwica...

SUROWIEC-schab 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-cukier... ⇖ 744

Golonka z cebulką

Golonka z cebulką

SUROWIEC-GolonkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo sol... ⇖ 779

Tuszonka wieprzowa (z...

Tuszonka wieprzowa (z...

SUROWIEC-lopatka 1 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1449

Kapuśniak z wkładką...

Kapuśniak z wkładką...

SKŁADNIKI-600 g slodkiej kapusty-100 g kalafiora-2... ⇖ 691

Słonina swojska z soli...

Słonina swojska z soli...

Dodane przyprawy papryka ostra i kolendra i... ⇖ 690

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM