Wszystkie przepisy z bloga :: smakijackaw.blogspot.com
SUROWIEC I PRZYPRAWY-boczek ze skórą-skórki ugotowane i... ⇖ 550
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-szynka 1 klasa 5 kg... ⇖ 2009
SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-polędwica-płat... ⇖ 634
Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół cebuli-1-2... ⇖ 652
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 572
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl 5 kg /... ⇖ 729
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr.... ⇖ 956
Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g margaryny... ⇖ 1208
SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1 kg-pachwina... ⇖ 821
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w kostke 1,5... ⇖ 1115
PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie... ⇖ 638
SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 2144
Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy skladnik to... ⇖ 1018
SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory wieprzowe... ⇖ 817
Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z pestkami lub bez... ⇖ 697
Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej porzeczki-1... ⇖ 569
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem na maszynce... ⇖ 712
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle 1 kg - 8... ⇖ 1230
SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka 400 g... ⇖ 851
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 1692
SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku byla to... ⇖ 1063
Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku dwie kulki i... ⇖ 901
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na maszynce... ⇖ 698
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 655
SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina 40%PRZYPRAWY:-peklosol do... ⇖ 910
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci sledz... ⇖ 2994
Ponizszy przepis byl juz przeze mnie przedstawiany z ta... ⇖ 758
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg / krojony w... ⇖ 915
SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z pigwy/pigwowca-0,5 litra... ⇖ 3734
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do peklowania... ⇖ 4362
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie jodowana... ⇖ 652
1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo zlowione... ⇖ 1110
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil potrzebujemy:-ogorki-1-2... ⇖ 629
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona w kostke 2... ⇖ 787
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5 kg szynki... ⇖ 1073
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w drobna... ⇖ 1154
SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon premium z... ⇖ 678
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona jak leci... ⇖ 1089
SUROWIEC-podgardle z przyrostem miesnym i skoraPRZYPRAWY I... ⇖ 700
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol... ⇖ 3790
SUROWIEC-jedna piers-dwie cwiartki-cztery podudziaPRZYPRAWY... ⇖ 2360
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi 10 mm-1... ⇖ 1773
SUROWIEC-szynka 2 kg-karkowka 1 kg-boczek 0,5 kg-wolowina 2... ⇖ 579
SUROWIEC-schab 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-cukier... ⇖ 744
SUROWIEC-GolonkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo sol... ⇖ 779