Wszystkie przepisy z bloga :: smakijackaw.blogspot.com
SUROWIEC-słonina cienkaPRZYPRAWY-sól nie jodowana 24-25... ⇖ 701
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na maszynce 8-2 kg... ⇖ 771
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na maszynce nr... ⇖ 642
SKŁADNIKI-600 g żurawina-400 g pigwowiec-pestki z naszego... ⇖ 976
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie było na maszynce nr.... ⇖ 886
SUROWIEC IROZDRABNIANIE- szynka 1 kl. w moim wypadku z... ⇖ 769
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem podpierając się... ⇖ 1749
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl /szarpak-1 kg... ⇖ 1787
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg szynka 1 kl. w moim wypadku z... ⇖ 806
Przepis autorski:SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na... ⇖ 1531
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl / 5 mm-1 kg... ⇖ 698
SUROWIEC I PRZYPRAWY-boczek ze skórą-skórki ugotowane i... ⇖ 771
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-szynka 1 klasa 5 kg... ⇖ 2230
SUROWIEC WIEPRZOWY-boczek 1 kg-karkówka 1 kg-łopatka 1... ⇖ 1022
SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-polędwica-płat... ⇖ 858
Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół cebuli-1-2... ⇖ 837
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 778
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl 5 kg /... ⇖ 891
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr.... ⇖ 1174
Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g margaryny... ⇖ 1395
SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1 kg-pachwina... ⇖ 1004
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w kostke 1,5... ⇖ 1326
PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie... ⇖ 811
SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 2399
Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy skladnik to... ⇖ 1190
SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory wieprzowe... ⇖ 982
Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z pestkami lub bez... ⇖ 876
Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej porzeczki-1... ⇖ 751
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem na maszynce... ⇖ 899
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle 1 kg - 8... ⇖ 1454
SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka 400 g... ⇖ 1034
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 2068
SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku byla to... ⇖ 1365
Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku dwie kulki i... ⇖ 1103
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na maszynce... ⇖ 898
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy... ⇖ 832
SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina 40%PRZYPRAWY:-peklosol do... ⇖ 1114
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci sledz... ⇖ 3212
Ponizszy przepis byl juz przeze mnie przedstawiany z ta... ⇖ 945
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg / krojony w... ⇖ 1151
SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z pigwy/pigwowca-0,5 litra... ⇖ 5569
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do peklowania... ⇖ 4730
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie jodowana... ⇖ 831
1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo zlowione... ⇖ 1276
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil potrzebujemy:-ogorki-1-2... ⇖ 833
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona w kostke 2... ⇖ 1044
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5 kg szynki... ⇖ 1523
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57












































































































